Новости Студентски профил Moodle

Конкурc за праксу Jesi li ti za Nelt IT? / Обавештење


05. Новембар 2021 / 00:04    204 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије вас обавештава да је Нелт компанија отворила конкурс за праксу из ИТ ОБЛАСТИ. Рок за пријаву је: 07.11.2021. Након 30 година развоја, Нелт Група је постала синоним за успешан пословни систем. Томе су, првенствено допринели запослени, амбасадори Нелтових вредности, уз поверење и подршку партнера на свим тржиштима на којима компаније Нелт Групе послују.

MEF fakultet - Jesi li ti za Nelt IT


Своје пословање Група заснива на принципима етичног, одговорног и одрживог пословања, настојећи да допринесе развоју локалне и шире заједнице. Стратешки гледано, ослања се на три стуба: дистрибуцију, логистику и развој пословања на тржиштима Африке.. У свом раду, ослањају се на победнички менталитет, иновативност, личну одговорност, дугорочну перспективу и бригу о запосленима. Користе савремене технологије, и граде дугорочне партнерске односе са глобалним лидерима у адекватним пољима пословања. Ако сте и Ви студенти завршних студија пријавите се и постаните стипендиста у једној од следећих ИТ области:

  • SAP
  • DEVELOPMENT
  • BUSINESS ANALYTICS
  • OPERATIONS

Студенти кроз ову праксу имају прилике да оставаре стипендију уз 20 сати рада недељно, уз подршку ментора. Линк за пријаву.


Повезане странице