Новости 1 Студентски профил Moodle

Пракса за средњошколце у маркетинг сектору факултета МЕФ у оквиру пројекта „СЗС“


24. Април 2017 / 14:44    1276 Views  

У петак, 21. априла 2017. године на МЕФ факултету одржана је пракса у сарадњи с Унијом средњошколаца Србије у оквиру пројекта Средњошколци за средњошколце. У пријатној атмосфери током целодневног дружења учесници и предавачи размењивали су идеје.

Повод за организовање управо таквог концепта јесте управо оно што Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) перманентно истиче као свој основни принцип – СТУДЕНТ/УЧЕНИК НА ПРВОМ МЕСТУ.

Најпре су средњошколци присуствовали предавањима сарадника у настави, Маје Илић и Милене Сретић, и то о самом начину прављења презентација и радионица управо за средњошколце у оквиру маркетиншких активности, а затим су учесници били позвани да својим идејама и сугестијама усмере будућа предавања управо у складу с интересовањима својих вршњака.

Подељени у тимове, показујући изузетну иницијативу и преданост, даровали су нам исцрпне предлоге и показали висок степен креативности, али и зрелости. Размена мишљења, академска дискусија и професионално излагање показали су да су средњошколци заиста на изузетно високом интелектуалном нивоу у области маркетинга.

МЕФ факултет захваљује свим учесницима на поверењу, времену и залагању.


Повезане странице