Новости 2 Студентски профил Moodle

Пракса у Теленору


27. Јун 2017 / 15:47    2169 Views  

Тражи се практикант на позицији Advanced Business Solution Coordinator

У опису посла је подршка инжењерима и специјалистима за имплементацију солуција у свакодневним обавезама попут администрације, захтева потрошача, пројеката, продаје итд. Практикант би на овој позицији требало да унапреди своје познавање технологије, вечштине продаје, да научи да руководи пројектима. Кандидат такође има прилику да унапреди своје маркетиншке способности. Као додатну активност, кандидат ће имати задатак да гради снажне интерне и екстерне односе.

Кандидати могу бити студенти завршних година студија, дипломци и студенти мастер студија и то на факултетима из области телекомуникација, информационих технологија, електронике, пословне администрације, организационих наука и сл.

Потребно је:

Основно или добро познавање MS Office.

Кандидати који имају знање из управљања пројектима имају предност.

Кандидати који имају важећу возачку дозволу имају предност.

Посао се обавља у динамичном окружењу где сте увек добро дошли да слободно изразите своје мишљење и предлоге, као и да промовишете нове начине у обављању посла.

Постаните и Ви део висококвалификованог и функционалног окружења!!!

РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ 30. ЈУН 2017. И ПРИЈАВА СЕ ВРШИ НА  http://telenorgroup.wd3.myworkdayjobs.com/TelenorGroup_careers/job/Belgrade/Advanced-Business-Solution-Coordinator---Internship_J049766


Повезане странице