Новости Студентски профил Moodle

Global Talent програм интернационалних пракси


27. Јануар 2017 / 12:27    1993 Views  

Предавање енглеског језика у далеком и модерном Хонг Конгу

Шта су црвени џепови? Који језик се говори у Хонг Конгу? Колико спратова имају зграде? Хонг Конг спада у најпосећеније градове света. Неки од разлога су кулинарска и културна аутентичност овог града, као и чињеница да је са једне стране раме уз раме са Њујорком и Лондоном, а то је и даље јужњачка лука на истоку.

Имаш прилику да организујеш часове енглеског језика младима управо у Хонг Конгу и тако им омогућиш да развију своје вештине комуницирања на страном језику и да упознају другачију културу. Ова пракса подразумева коришћење неформалних метода предавања где је фокус на развијању вештине говора и вокабулара. Више о овој пракси можеш прочитати овде.

Global Talent је интернационални програм плаћених пракси у иностранству у оквиру студентске организације AIESEC. Програм је намењен младим и амбициозним људима који желе да раде на личном развоју, као и да упознају друге културе. За програм се могу пријавити студенти завршних година основних или мастер студија и постдипломци. Праксе трају од 3 до 18 месеци и плаћене су на месечном нивоу, у висини просечне плате у земљи боравка. Global Talent праксе обухватају три области: Едукација, Маркетинг и Информационе Технологије. У оквиру њих можете пронаћи велики број различитих позиција и радних места.

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овом програму пракси кликни овде и прочитај бројна искуства младих људи који су већ доживели Global Talent искуство, или се пријави директно на следећем линку и бићеш контактиран/а у року од 48 сати.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Јована Поповић
Потпредседница за одлазеће праксе
Моб: +381.64.228.78.66
E-mail: jovana.popovic@aiesec.net


Повезане странице