Новости Студентски профил Moodle

Global Talent програм интернационалних пракси


27. Јануар 2017 / 12:49    1839 Views  

Прилика у Бону за љубитеље људских ресурса DHL је присутан у преко 220 земаља и територија широм света, што га чини
најинтернационалнијом компанијом на свету. Управо ова компанија нуди прилику за праксом која са собом носи разноврсно радно окружење, изазовне задатке, лични развој.

Ако си студент завршне године факултета и занимаш се за област људских ресурса – као једну од водећих области у развоју у сфери бизниса, ово је сјајна прилика да стекнеш релевантно искуство и уз то развијеш многе вештине корисне за твој будући посао. Пракса у сектору људских ресурса у DHL-у у Бону подразумева рад на стратешким пројектима и континуирано унапређивање ефикасности и ефективности запослених. Више о овој пракси можеш прочитати овде.

Global Talent је интернационални програм плаћених пракси у иностранству у оквиру студентске организације AIESEC. Програм је намењен младим и амбициозним људима који желе да раде на личном развоју, као и да упознају друге културе. За програм се могу пријавити студенти завршних година основних или мастер студија и постдипломци. Праксе трају од 3 до 18 месеци и плаћене су на месечном нивоу, у висини просечне плате у земљи боравка. Global Talent праксе обухватају три области: Едукација, Маркетинг и Информационе Технологије. У оквиру њих можете пронаћи велики број различитих позиција и радних места.

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овом програму пракси кликни овде и прочитај бројна искуства младих људи који су већ доживели Global Talent искуство, или се пријави директно на следећем линку и бићеш контактиран/а у року од 48 сати.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Јована Поповић
Потпредседница за одлазеће праксе
Моб: +381.64.228.78.66
E-mail: jovana.popovic@aiesec.net


Повезане странице