Новости Студентски профил Moodle

Global Talent програм интернационалних пракси


27. Јануар 2017 / 12:50    1878 Views  

Прилика у Стокхолму за љубитеље информационих технологија

„Иако су дневне температуре биле неколико степени испод нуле, шетња широким улицама Стокхолма, које красе грађевине шарених фасада, биле су и више него пријатне и интересантне. Није ни чудно што је један од главних градова Скандинавије, јер заиста има шта да понуди туристима, али и људима који се одлуче за живот у овој хладној земљи“... Ово су утисци оних који су посетили  Стокхолм, а теби се управо пружила прилика да стекнеш свој утисак о овом граду.

Ако волиш и имаш искуства везана за информационе технологије, студент си завршне године основних студија или си на мастер студијамa/постдипломац и желиш да се професионално развијаш у Шведској, имаш своју плату и живиш један потпуно нови живот наредних годину дана, онда си на правом месту. Компанија Еlectrolux тражи особу која ће им помоћи у дефинисању и имплементацији нове апликације. То подразумева осмишљавање нових решења, ако и помоћ рганизацији да разуме како искористити технологију на најбољи начин за иновације и поједностављење посла. Поред рада у интернационалном окружењу и живота у другој држави, главна предност оваквог начина рада на себи су развој личних особина и вештина и мрежа интернационалних контаката које ово искуство доноси. Више о овој пракси можеш погледати овде.

Global Talent је интернационални програм плаћених пракси у иностранству у оквиру студентске организације AIESEC. Програм је намењен младим и амбициозним људима који желе да раде на личном развоју, као и да упознају друге културе. За програм се могу пријавити студенти завршних година основних или мастер студија и постдипломци. Праксе трају од 3 до 18 месеци и плаћене су на месечном нивоу, у висини просечне плате у земљи боравка. Global Talent праксе обухватају три области: Едукација, Маркетинг и Информационе Технологије. У оквиру њих можете пронаћи велики број различитих позиција и радних места.

Уколико желите да се више информишете о даљем процесу учешћа на овом програму пракси кликни овде и прочитај бројна искуства младих људи који су већ доживели Global Talent искуство, или се пријави директно на следећем линку и бићеш контактиран/а у року од 48 сати.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Јована Поповић
Потпредседница за одлазеће праксе
Моб: +381.64.228.78.66
E-mail: jovana.popovic@aiesec.net


Повезане странице