Новости Студентски профил Moodle

Прилика за студенте завршних година и дипломце


03. Децембар 2018 / 13:23    1595 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета обавештава студенте завршних година и дипломце о програму плаћених стручних пракси у иностранству - Global Talent. Global Talent је програм који пружа могућност да практикант примени теоријска знања стечена у току студија и то на међународном тржишту, притом стичући богато искуство које ће га касније диференцирати на тржишту рада. Добија прилику да усаврши страни језик и искуси самосталан живот у другој средини и култури.

Aiesec

Global Entrepreneur је програм стручних волонтерских пракси који пружа прилику студентима да се пре завршетка студија опробају у области која их интересује радом у већ оформљеном start up-у. На овај начин, поред тога што ће имати прилику да упознају неку другу културу и повежу се са људима из своје струке такође ће и развити предузетнички дух. Научиће шта је све потребно поред одличне идеје и огромне мотивације да један пословни подухват буде успешан.

Студенти имају прилику да се стручно усавршавају у четири области:

  • ИТ - У данашње време постоји огромна заинтересованост за ову област али и велика тражња на тржишту за ИТ стручњацима, а нема бољег начина да се кандидат издвоји у односу на конкуренцију од стицања практичног искуства у некој иностраној компанији.
  • Marketing & PR - Праксе у овој области омогућавају кандидату стицање нових знања из области интернационалног маркетинга, истраживања тржишта и пласирања производа.
  • Teaching - Примењивање теоријског знања и стицање релевантног радног искуства у интернационалном окружењу у области едукације и предавања језика.
  • Business Development - У динамичном сектору као што је овај потребно је стално учење и усавршавање вештина преговарања, а праксе у овој области пружају прилику да се те вештине стекну пословањем на међународном тржишту.

Градови: Београд

Категорије: администрација, рачуноводство, ревизија, економија, фармација, финансије, банкарство, грађевинарство, хемија, физика, математика (природне науке), ИТ, људски ресурси (HR), маркетинг, PR, машинство, електротехника, телекомуникације, медицина, здравство, медији, култура, музика.

Можете се пријавити путем линка до 31.12.2018. године у 23:59 h.


Повезане странице