Новости 1 Студентски профил Moodle

RANEPA SUMMER CAMPUS 2018


24. Април 2018 / 09:05    1778 Views  

Обавештавамо вас о сјајном интернационалном кампу намењеном студентима широм света, а који желе да развијају своје лидерске и креативне вештине.

Ranepa summer camp

Овај летњи камп организује Ранепа, универзитет у Москви, а представља одличну прилику за развијање професионалних компетенција у областима политике, економије и иновација међу најбољим студентима широм света. Мисија Кампа јесте стварање платформе за комуникацију између младих талентованих људи и образовање нове генерације интелектуалне елите. О прошлогодишњем програму и активностима можете сазнати овде.

Искористите ову феноменалну прилику да стекнете драгоцена познанства и незаборавно искуство! Уколико имате додатних питања о Кампу или о начину пријаве можете контактирати са Центром за каријерно вођење МЕФ-а путем мејла katarina.radlovacki@mef.edu.rs. Рок пријаве је 4. мај 2018. године. Више информација о кампу, као и о начинима пријаве можете сазнати овде.

Услови пријаве:

У првом кругу, потребно је да студент уради тест из познавања енглеског језика и да пошаље мотивациони видео на тему зашто баш он треба да буде део овог догађаја. У другом кругу пролази skype интервју. Студенти ће бити смештени у Казану, где ће им бити плаћени и смештај и храна. Остале трошкове, као и авионску карту до Москве студенти регулишу о сопственом трошку.


Повезане странице