Новости 5 Студентски профил Moodle

Осмишљавање и развој пословних идеја


28. Мај 2018 / 17:55    1144 Views  

Привредна комора Србије, организација Climate-KIC и пројекат „Локални развој отпоран на климатске промене“, који спроводе Министарство заштите животне средине РС и Програм Уједињених нација за развој (УНДП) позивају Вас на радионицу „Осмишљавање и развој пословних идеја“ 01.06.2018. у Београду.

MEF diploma priznata u celom svetu

Радионице су намењене студентима завршних година на природно-математичким, инжењерским, техничким и технолошким факултетима; као и студентима на економским и другим факултетима (нпр. организационе науке и/или друге друштвене науке). Реализоваће их тим тренера из организације Climate Innovation Hub. Циљ радионица јесте осмишљавање и детаљнија разрада пословних идеја, које се ослањају на области њихових основних студија, а које могу да допринесу реализацији циљева одрживог развоја и борбе против климатских промена.

Прва у низу од четири радионице биће одржана у петак, 01. јуна 2018. од 9.00 до17.00 сати у згради Ректората Универзитета у Београду, Студентски трг 1 (учионица у поткровљу).. Пријава учешћа врши се путем линка https://goo.gl/xom1bK најкасније до четвртка, 31. маја 2018. Учешће на радионици је бесплатно, а више информација можете наћи у прилогу.

Радионица „Осмишљавање и развој пословних идеја", Београд


Повезане странице