Новости 5 Студентски профил Moodle

Сајам запошљавања TOP JOB - Belexpocentar – 4. и 5. април 2018.


03. Април 2018 / 16:44    1681 Views  

Девети сајам запошљавања TOP JOB одржава се 4. и 5. априла 2018. у Belexpocentru на Новом Београду – адреса Шпанских бораца 74.

Sajam zaposljavanja TOP JOB

Учесници ће имати прилику да упознају представнике највећих компанија у Србији попут: NIS, Tehnomanija, OIP, Frikom, NELT, ZARA, BOSCH, Workforce, Wiener Städtische osiguranje.

Ваш први контакт са послодавцима је веома битан тако да је неопходно да са собом понесете одштампану биографију. Биографија (CV) треба да буде написана прегледно и да садржи неопходне информације о вашем образовању и предходном радном искуству.

У директном контакту са послодавцима први утисак је од великог значаја собзиром да послодавци на сајму обављају први круг селекције. Потрудите се да јасно изнесете своје интересовање и образложење за који сте посао заинтересовани и због чега. Уколико себе видите као адекватног кандидата за одређену позицију, врло често ћете наићи на питање “Зашто?”

Кандидати који посете сајам TOP JOB имају могућност да се упишу и у електронску базу која ће послодавцима учесницима бити доступна након одржане манифестације.

Радно време сајма за посетиоце је:

4. априла 2018. од 11 до 19 часова

5. априла 2018. од 10 до 18 часова

За више информација посетите званичну страницу сајма http://www.topjob.rs/


Повезане странице