Новости 1 Студентски профил Moodle

Сертификована обука „Писање CV-а“


27. Април 2017 / 01:58    1433 Views  

Институт за право и финансије у сарадњи са Факултетом за примењени менаџмент, економију и финансије организује сертификовану обуку „Писање CV-а“.

Обука ће се одржати у среду, 10. маја 2017. године од 17 часова на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије, а обављаће је директор Института за право и финансије, Вук Мирчетић, сертификовани међународни тренер и лиценцирани едукатор.

Учесници ће кроз кратак теоријски део стећи основна знања у вези са писањем CV-а, а кроз практичан део ће израдити и свој CV који ће моћи да шаљу приликом аплицирања за посао или праксу, а уједно ће бити упознати са грешкама које се праве приликом састављања CV-а.

Цена обуке је 2.000 рсд, а студенти Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије имају посебне погодности, о чему се могу информисати у Студентском парламенту –0600308494, као и средњошколци који су учествовали на МЕФ радионицама и освојили IPF (ИПФ) ваучер.

Сви заинтересовани могу се пријавити слањем мејла са насловом „Обука: Писање CV-а“ на office@ipf.rs до 8. маја 2017. године или до попуњења слободних места.


Повезане странице