Новости Студентски профил Moodle

Smart MoneyTalk радионица за матуранте


11. Април 2018 / 18:18    1730 Views  

Сјајна прилика за матуранте. МЕФ факултет добитник је еминентног признања Дипломе и Велике златне медаље овогодишњег Сајма образовања „Путокази“ у Новом Саду у категорији високообразовних установа. У знак поштовања према свим садашњим и будућим студентима, као и према вама средњошколцима са којима се дружимо током едукативно – забавних радионица, желимо да успех прославимо у најлепшем духу – тако што смо матурантима припремили изузетне услове да крену путем високог образовања и успешне каријере.

MEF Fakultet - Case Study

Дружили смо се током читаве године на Зимским радионицама, Пролећним радионицама, МЕФ Лиги знања и другим манифестацијама у вашим школама, општинама и на МЕФ-у. Многи од вас изразили су жељу да студирају код нас, те смо одлучили да вас наградимо и пружимо вам изузетне услове у виду олакшица у школарини и на основним и на мастер академским студијама.

Припремили смо вам интересантну радионицу Smart Money Talk 20. априла 2018. године на МЕФ-у (Јеврејска 24/1, Дорћол) у 10.30 часова. Уколико желите да студирате Менаџмент, Економију и финансије или Информационе технологије, пријавите своје тимове и представите своје комуникационе и маркетиншке вештине.

Награде су екипне:

  1. место: могућност за БЕСПЛАТНУ ПРВУ ГОДИНУ СТУДИЈА и 15% попуста на све наредне године студија на МЕФ-у
  2. место: 350 евра попуста на прву годину студија и 10% на све године студија на МЕФ-у
  3. место: 250 евра попуста на прву годину студија и 10% на све године студија на МЕФ-у

Сви учесници добијају сертификат, а и тимове који не освоје прва три места очекује награда за труд - попуст од 200 евра на прву годину студија!

На МЕФ-у студент је на првом месту!

Очекујемо вас!


Повезане странице