Новости 1 Студентски профил Moodle

СОФА удружење бесплатног спорта


28. Мај 2018 / 18:14    1443 Views  

Драги студенти,
Обавештавамо вас да се већ од данас можете бесплатно бавити спортом на различитим локацијама у Београду, путем регистрације на сајту спортског удружења СОФА. Оно што ви треба да урадите је да се региструјете на њиховом сајту http://www.sofa.rs/ и с јединственим ID бројем уживате у некој од мноштва активности које удружење омогућава.

SOFA

Иако студирање сa собом доноси флексибилнији распоред, упоредо носи и више одговорности и стреса. Често наши приоритети постају предиспитне обавезе, а тада најчешће заборављамо на себе и своје здравље.

Вођење рачуна о здрављу, најмање је што се може пружити животу заузврат. Стога, битно је не окретати леђа себи, зарад факултета, посла или нечег сличног. Добар тренинг пре још бољег филма, учиниће вас поноснијим и спремнијим за нове победе.

И, све то лепо звучи, али онда се јавља нови проблем. Шта када ваш избор није кућни тренинг или street workout? А поред свих трошкова које изискује студирање, нисте у могућности да финансирате и тренирање?

Када бисте чули да постоји удружење које пружа бесплатан спорт за студенте и омладину, да ли бисте поверовали?

Ретко ко би, али да, и те како је могуће!

СОФА удружење - Студентске и омладинске физичке активности, постоји већ четири године, с једним јединим циљем – пружање бесплатних активности за студенте и омладину – од јоге до пливања! Постоји у више градова и на неколико локација у њима.


Повезане странице