Новости 6 Студентски профил Moodle

Програм StartIN - Друга генерација / Пријава


19. Фебруар 2020 / 16:11    770 Views  

МЕФ Факултет обавештава студенте свих година студија да је ,,InCentarHub” отворио пријаве за програм ,,StartIN Друга генерација”. Рок за пријаву је 15.03.2020. године. ,,InCentarHub је хаб који кроз своје услуге и програме пружа подршку предузетницима и стартапима у развоју пословања.

MEF fakultet - StartIN DRUGA GENERACIJA

У самом центру Београда уз мултифункционалан простор ИнЦентар омогућава оргаизацију разних едукативних и промотивних догадјаја, а све са циљем изградње домаћег стартап еко-система. Пријаве за ,,StartIN DRUGA GENERACIJA” званично су отворене за све startup тимове и трајаће до 15. марта. StartIN програм, који реализује ,,InCentarHub” у сарадњи са више од 20 ментора и истакнутих експерата из домаће предузетничке заједнице, креиран да подржи развој startupа у раној фази и омогући њихову спремност за финасирање и прву инвестицију. Након што је прва генерација од 5 тимова успешно завршила своје иницијално startup путовање, StartIN је препознат као један од високо квалитетних програм за развој технолошких стартапова. То је дало снагу да наставe даље са циљем да омогућe подршку свима који желе да покрену свој бизнис, али и са друге стране допринесу оживљавању startup екосистема у Србији. StartIN програм је омогућио да дефинишу и детаљније разраде све задатке при оснивању и развоју једног startupа. Захваљујући добијеном знању из бизниса, финансија, маркетинга и многих других области, сада су на успешном путу ка лансирању производа- AlgiOh тим прве генерације који је развио производ за пречишћавање ваздуха који користи алге уместо конвенционалних филтера.

Програмска директорка InCentra, Ана Милићевић истакла је да је посебност овог програма то што тимови и по завршетку имају подршку наредна три месеца и остају “заражени” startup начином размишљања и односом према реалности креирања бизниса постају део startup заједнице. StartIn 2.0 програм је намењем амбициозним младим људима, студентима завршних година и мастер студија који су детектовали неки проблем или прилику на тржишту. Тимовима се омогућава неопходна едукација, менторство и подршка кроз целокупан процес од представљања идеје до лансирања производа. Циљ програма је да млади и будући предузетници кроз учење предузетничког процеса, препознавање предузетничких особина, развој и имплементацију критичког предузетничког размишљања добију прилику изграде свој технолошки бизнис. Ментори и предавачи су истакнути експерти и покретачи својих startup бизниса који долазе из различитих индустрија. Заинтересовани тимови неопходне информације могу пронаћи на сајту: https://www.incentar.org/startup-program/.


Повезане странице