Новости Студентски профил Moodle

StartIN startap програм / Пријава


20. Август 2019 / 19:13    737 Views  

In Centar Hab лансирао је свој први startap програм под називом StartIN, са циљем да талентовани тимови добију прилику да изграде свој технолошки бизнис. Они ће у оквиру програма учити о предузетничком процесу, како да препознају предузетничке особине, развијају и имплементирају критичко предузетничко размишљање.

MEF FAKULTET - StartIN startap

Програм је креиран од стране In Centra, а биће реализован у сарадњи са преко 20 експерата и 5 ментора из домаће предузетничке заједнице, са почетком од 16. септембра. Програм ће подржати различите бизнис моделе који су засновани на технолошким иновацијама, дигиталним производима/услугама као и blockchain технологијама.

StartIN представља свеобухватни startap програм заснован на  „корак по корак” развоју бизниса пратећи процес од идеје до лансирања производа развијен на менторском принципу рада са доменским експертима и подржан искуством свих креатора програма. Стартап тимови ће кроз рад на интензивном програму у трајању од 3 месеца имати прилику да унапреде практична знања као што су вештине управљања иновацијама и методолошки развој бизниса од идеје до излазне стратегије.

Главни бенефити програма су:

  • Менторски приступ - инструктивне радионице са праћењем прогреса учесника програма.
  • Умрежавање и учење од доменских експерата заснованог на hands on принципу односно из личног искуства ментора предузетника.
  • Добијање сертификата о завршеном програму.

Пријаве за StartIN startap програм се затварају 31. августа, а све додатне информације заинтересовани тимови могу пронаћи путем линка.

***In Centar ће стипедирати најбоље идеје студената који пријаве своју идеју за StartIN


Повезане странице