Новости Студентски профил Moodle

Startit пракса / Пријава


17. Јун 2020 / 12:44    1234 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета обавештава студенте да је компанија Startit расписала конкурс за обављање стручне праксе junior business developer. Рок за пријаву је 30.06.2020. године.

MEF fakultet - Startit


SEE ICT/Startit планира да ребрендира Србију као земљу познату по технолошкој изузетности. Ово ћемо постићи пажљивим повезивањем партнера са развијених тржишта са српским партнерима који су технолошки и професионално изузетни, под окриљем пројекта Тесла Nation. Максимизоваће шансе успеха оваквих сарадњи, промовисати студије случаја, и временом доћи од уста-до-уста промоције до критичне масе глобалне препознатљивости. Да би партнерска повезивања била успешна, морају бити 100% сигурни да изванредно добро креирају, одржавају и развијају односе са низом кључних стејкехолдера, почев од амбасадора, до потенцијалних иностраних партнера и проверених организација и појединаца из Србије које желимо да препоручујемо људима из иностранства. За ово је потребан колега/колегиница која жели да се бави основама и развија у правцу business development-a.


Кога тражe?

Тражe студенте који су завршили већину факултетских обавеза на школама сродним сврси ове позиције. Особе које желe да упознaју ради разговора за ову позицију су у досадашњем раду демонстрирале висок ниво интересовања за ваннаставне активности везане за развој пословних решења и пословне комуникације, висок степен иницијативе, амбиције, радозналост и брзо учење и сјајне комуникационе и емпатијске способности. Такође, захтевају перфектно познавање и служење енглеским језиком у писаној и говорној форми.


Опис активности

Особа ће управљати системом похрањивања забелешки о свим интеракцијама Тесла Nation тима са спољним светом и бити одговорна да све буду адекватно забележено. Биће одговорна и за одржавање неколико кључних информационих система, укључујући базе података са свим потенцијалним и активним партнерима и њиховим статусима, као и амбасадорима Тесла Nation. Поред овога ћемо очекивати и развој business development процеса и разраду одговарајућих процедура. Временом ће постати одговорна и за проспектовање, аквизирање и одржавање односа са партнерима и амбасадорима.


Шта нудe

Нуде прилику мотивисаној и талентованој особи да брзо добије велику одговорност на основу које ће моћи да се развије и израсте у један од најређих и највреднијих кадрова на домаћем тржишту рада. На почетку је тест, плаћени пробни рад, након кога нуде:

  • Високу почетну плату са могућношћу брзог напретка у односу на резултате
  • Приватно здравствено осигурање
  • Неограничене слободне дане

Додатне информације можете добити : gojko.radisic@startit.rs.


Повезане странице