Новости Студентски профил Moodle

Свечани дочек МЕФ студентске генерације 2017/2018.


02. Октобар 2017 / 16:38    2131 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ са задовољством је дочекао нову генерацију студената.

Новоуписани студенти на сва три смера основних академских студија – Менаџмент, Економија и финансије и Информационе технологије данас у 9 часова окупили су се у Амфитеатру МЕФ-а како би заједно започели пут студирања и професионалног усавршавања.

Насмејани, помало поспани након тромесечног распуста, али изузетно расположени провели су свој први наставни дан.

Сарадник у настави и PR менаџер МЕФ-а, Милена Сретић поздравила је студентску генерацију 2017/2018. године захваливши им на указаном поверењу и пожелевши им успех у студирању и у каснијем налажењу посла. Студенте су поздравили и проф. др Миодраг Брзаковић, председник Савета Факултета, проф. др Срђан Новаковић, продекан за наставу, као и присутни професори, а у име руководства Факултета обратио се проф. др Томислав Брзаковић, декан, који је студентима пожелео успешне студије, позвао их на активност и током часова али и у ваннаставном процесу, и заказао сусрет на додели диплома када они буду већ изграђени професионалци, стручни у својој области, оспособљени за сигуран посао.

Потом се студентима обратио генерални менаџер Факултета, Павле Брзаковић МА упућујући их у рад Студентског парламента и позвавши их да се прикључе и буду активни део МЕФ колектива а затим им је едукативни и забавни садржај за студенте подробније предочила Даница Ненадовић, председник Студентског парламента.

Студенте прве године дочекао је и поклон – књига Менаџмент пројеката, како би што успешније организовали свој студентски живот.

Након поздравног дела, студенти су присуствовали редовној настави, а потом су у пријатној атмосфери МЕФ клуба уз послужење сумирали утиске и упознавали се међусобно.

МЕФ честита новим студентима на успеху што су постали део академског света!


Повезане странице