Новости Студентски профил Moodle

Свечани пријем бруцоша - вредновање знања и рада


08. Октобар 2020 / 22:18    1523 Views  

Нова академска школска година на Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије почела је у другачијим околностима него претходне. Разлог је, наравно, вирус ковид и нове мере које је проузроковао и у области високошколског образовања.

На МЕФ факултету, цела ова седмица је у знаку пријема бруцоша, како би се упознали са начином образовања, професорима, простором и свим другим, њима битним информацијама и околностима.

MEF fakultet - Docek brucosa

На пријему бруцоша, нове студенте поздравила је председница Студентског парламента и упознала их са радом овог органа.

Студентима је зажелео добродошлицу декан, проф. др Томислав Брзаковић, истичући да је у Србији могуће да се вреднује рад, умеће, знање, да се цени образовање и поштење, ако свако ради оно што најбоље зна, јер успешна земља се гради овде и сада. Професор је, између осталог, нагласио: „Успешну Србију изградићете ви, својим марљивим учењем и свакодневним радом и богаћењем знања, јер земља је богата онолико колико су људи у њој богати – пре свега својим знањем. Знање је одувек било највеће богатство које вам нико не може одузети, то је оно што увек и свуда „носите“ са собом. Кључ успеха и среће налази се у вашим рукама, а МЕФ је брава за тај кључ. Корачајте храбро напред, МЕФ ће вас на том путу пратити, подржавати, помагати у стицању, ширењу и размени нових знања, у професионалном усавршавању које је пред вама, а које вам гарантује добру и поуздану основу за даљи напредак и успех“.

Свечана атмосфера, добра енергија, радост и осмеси на лицима студената и професора, али и маске и све потребне мере заштите, пркосили су страху од толико актуелног вируса корона!

Слике са дочека, можете погледати у Галерији кликом на следећи линк:
https://mef.edu.rs/obavestenja/galerija/docek-brucosa-2020


Повезане странице