Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Свечани пријем студената прве године


02.10.2023. 10:23 | 606

Свечани пријем студената прве године

Свечани пријем студената прве године традиционално је уприличен у амфитеатру Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије.

Студенте је поздравио и зажелео им добродошлицу у академску заједницу
декан, проф. др Дарјан Карабашевић.

Декан је рекао да се Факултет убрзано развија и да представља веома подстицајно окружење за развој младих људи, њихових знања и вештина. „Студенти имају могућност да током студија стекну знања и компетенције које ће им обезбедити статус најбољих у струци и улазак у савремени динамичан свет пословања и управљања, што им пружају сва три нивоа студија на Факултету“, истакао је, између осталог, професор Карабашевић.

Студенте je поздравиo и продекан за наставу, проф. др Оливер Момчиловић који je говориo и о студијским програмима који су креирани тако да пружају широке могућности свеобухватног образовања. На путу тестирања интелектуалних граница ментори ће бити искусни професори који ће помоћи не само у савладавању теоријских, него и практичних знања, рекао је проф. Момчиловић.

Ваннаставне активности и вештине које се развијају ван студијских програма употпуниће академска достигнућа и помоћи у креирању будуће каријере студената МЕФ-а.

MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023 MEF fakultet - prijem brucosa 2023


Повезане странице