Новости Студентски профил Moodle

Телеком Србија & SUPERNOVA / Понуда послова за студенте / Пријава


12. Мај 2019 / 11:42    2322 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета позива вас на ексклузивни догађај: Телеком Србија и SUPERNOVA Инфо дан запослења, који ће се одржати на МЕФ факултету у четвртак, 16. маја 2019. године у 13 часова. Телеком Србија и SUPERNOVA презентоваће пословну стратегију, технике продаје и предности рада у телекомуникацијама, уз представљање актуелних радних позиција или part-time ангажовања.

МЕФ факултет - МЕФ Факултет & Телеком Србија & SUPERNOVA

Такође, поред представљања компанија и послова студенти МЕФ Факултета имаће јединствену прилику да кроз директну симулацију са реномираним продавцима сами уђу у тематику и комплексност продаје и на лицу места стекну вештине и савете у продаји. Свим студентима МЕФ факултета пружа се сјајна могућност да постану део тима Телеком Србија и SUPERNOVA у Београду и другим градовима!

Током забавно-едукативне радионице, руководиоци сектора D2D и call center продаје разговараће са студентима о свом успешном каријерном путу, моделима и бенефитима рада у сектору продаје, као и о актуелним радним позицијама у Телеком Србија и SUPERNOVA, уз разговор са сваким студентом о адекватном ангажовању у складу са студијским програмом.

Искористите прилику да стекнете најтраженије вештине у савременом пословању, употпуните своју радну биографију искуством и референцом реномиране компаније и зарадите!


ТЕМЕ:

  • D2D продаја
  • Call center продаја
  • Брига о кориснику
  • Симулација продаје
  • Конкурс

Предавачи су искусни професионалци Марко Станковић, координатор D2D продаје (Телеком Србија) и Марија Лукић, супервизор call center продаје (SUPERNOVA).


Повезане странице