Новости Студентски профил Moodle

О будућности IOT уређаја у паметним кућама


09. Новембар 2018 / 15:12    2025 Views  

Предавање The Future of IoT devices in The Home биће одржано 15. новембра у хотелу Falkensteiner у Београду, а присутни ће имати јединствену прилику да упознају господина Чарлија Киндла (Charlie Kindel), као и да у разговору са њим сазнају нешто више о Smart Home технологији и компанији Control4.

Control4

Чарли Киндл један је од твораца Amazon Echo и Alexa виртуалног асистента. Након одласка са позиције директора Alexa Smart Home сектора у оквиру компаније Amazon, преузео је водећу улогу у развоју уређаја и сервиса у компанији Control4, лидера у развоју технологије и Smart Home концепта.

„Одувек сам сањао о томе да сваки дом буде Smart Home. Људи су у почетку били скептични. Пре само три године смо имали нешто мање од милион кућа са Smart Home технологијом, а данас их је око 20 милиона“, рекао је Киндл на сајму CEDIA 2018, водећем догађају у области Smart Home технологије.

Пре него што је почео да се бави Smart Home технологијом, Чарли Киндл је 21 годину провео на развоју Microsoft производа и сервиса.

Присуство догађају је бесплатно, а можете се пријавити ОВДЕ.


Повезане странице