Новости Студентски профил Moodle

Утисци с Радионице јавног наступа


27. Фебруар 2018 / 16:27    1475 Views  

У оквиру Зимских креативних радионица 2018. бавили смо се и вежбањем јавног наступа. Посебну радионицу посвећену тој теми креирали су и спровели Немања Стојковић и Милена Сретић, МЕФ факултет. Учесници су најпре с предавачима актуелизовали смернице за извођење  успешног јавног наступа и пред публиком и током пословних састанака. Затим су у занимљивој практичној примени процењивали особине и расположења једни другима на основу невербалне комуникације. Вежбали смо став, говор, дикцију, изражајност.

MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa

Посебно занимљив сегмент радионице био је снимајући дан. Учесници су имали сјајну могућност да, већином први пут у животу, наступају пред камером. Сваким наредним наступом трема је јењавала, а учесници бивали све сигурнији и вештији.

Након снимања, учесници су добили свој примерак видео-извештаја у МЕФ студију, као и сертификат за успешно похађање радионице. Затим је уследио такмичарски део – путем друштвене мреже Facebook учесници су делили свој видео и према утврђеним правилима склупљали бодове.

Свим учесницима и такмичарима честитамо а представљамо вам најуспешније који су освојили могућност за умањења школарине на МЕФ факултету и на основним и на мастер студијама:

I место – Кристина Бајић

II место – Лазар Трајковић

III место – Александра Петковић.

MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa MEF Fakultet - Izvestaj s radionice javnog nastupa


Повезане странице