Новости 1 Студентски профил Moodle

Wave Your Skills


30. Септембар 2018 / 11:00    6608 Views  

МЕФ факултет позива вас на међународну студентску конференцију WAVE YOUR SKILLS 2019, која ће се одржати од 22. до 27. маја 2019. године у Valamar Riviera Hotel & Residence, Пореч (Република Хрватска).

Теме које ћемо актуелизовати током конференције су савремени професионални изазови у менаџменту, маркетингу, финансијама, контролингу и другим сродним сферама. Учесници конференције биће у прилици да прошире своја знања и уз реномиране пословне личности спознају и усвоје вештине савременог тржишног окружења, а све то у пријатном Поречу, приморском граду на западној обали Истре.

MEF Fakukltet - studentski parlament


Пореч je град богате историјске и културолошке вредности. Основали су га Римљани још пре 2000 година. У средњем веку био је под господарењем Венеције, што се огледа у лепоти архитектуре и палата. Значајну баштину чини Еуфразијева базилика с бискупијом из VI века.  Споменици и аутентичне улице и грађевине, као и лепе плаже, али и бројни рекреативно-спортски садржаји, летњи барови и клубови чине Пореч познатом туристичком дестинацијом.

Осим боравка у Поречу током конференције и едукативног и професионалног усавршавања, припремили смо и сјајне дневне журке, спортске активности, као и факултативне излете у чак три места: Пула, Ровињ и Мотовун.

Искористите промотивну цену и резервишите своје место под сјајним условима!

Аранжман путовања

Обухвата

 • 3 ноћења са полупансионом у који је укључено и пиће (вино, пиво, вода, сокови) у собама 1/3, 1/4, 1/6 у смештају у Valamar Riviera Hotel & Residence
 • Аутобуски превоз Београд - Пореч / Пореч – Београд
 • Услуге пратиоца групе за све време аранжмана
 • Административне трошкове и трошкове резервације
 • Организација путовања у целини
 • Котизација за учешће на конференцији (предавање, материјал, превоз од смештаја до места одржавања конференције и сертификат)
 • Путно осигурање
 • Цена аранжмана је 135 €

MEF Fakukltet - studentski parlament

Не обухвата

 • Факултативне излете
 • Индивидуалне трошкове путника

Програм путовања

1. дан – Београд – Пореч

Састанак групе на договореној локацији у Београду. Полазак у вечерњим часовима. Следи вожња преко Србије и Хрватске, уз краће паузе ради одмора и освежења, као и због регулисања формалности на државним прелазима.

2. дан – Пореч

Долазак у Пореч око поднева, регистрација путника, смештање по собама. Потом следи дневна журка добродошлице и спортске активности. Након пријатног времена у забави идемо на вечеру, а затим настављамо с проводом јер следи – журка.

3. дан – Пореч

Након доручка, окупљамо се и идемо на први дан конференције Wave Your Skills 2019: RAMP. Након отварања конференције и предавања, путницима је у понуди факултативни излет по сјајној цени. Увече идемо на вечеру и на журку.

4. дан – Пореч

Након доручка, окупљамо се и идемо на други дан конференције Wave Your Skills 2019: RAMP. Након предавања и интерактивне радионице, путницима је у понуди још један факултативни излет такође по сјајној цени. Увече идемо на вечеру и на журку.

5. дан – Пореч – Београд

Након доручка, одјављујемо се из смештаја. Следи слободно време путника, а које могу искористити за још један излет који је у понуди или за сумирање утисака током пролећне шетње по Поречу. У поподневним часовима полазимо за Београд. Као и током доласка, правићемо краће паузе ради одмора и регулисања формалности на државним прелазима.

6. дан – Београд

Долазак у Београд у раним јутарњим часовима. КРАЈ ПРОГРАМА


Излети

Пула

Посетићемо највећи истарски град и луку – Пулу. Пула је једно од најпривлачнијих места за одмор у овом делу приморја јер је богата културноисторијским споменицима и парковима, а чак петину њене површине чини приморски део. Пула има више од 3000 година, а њено постојање датира још из доба Римљана – Арена, Славолук Сергијеваца, Августов храм само су неке од бројних грађевина а чија је вредност препозната у доба ренесансе. Римљани, Млечани, Аустријанци – свачији се друштвени и културни утицај осећа сваким кораком у овом граду. Аутентичност овог града може се увидети једино боравком у њему, те је ово прилика коју не треба пропустити.


Ровињ

Упознаћемо се са лепотама Ровиња. Стари назив овог града је Castrum Rubini а извори кажу да је настао између III и V века. Налази се између Пореча и Пуле, а Ровињском архипелагу припада 22 острва, од којих су најпознатија острва Светог Андреја и Свете Катарине и који су такси-бродићима повезани с Ровињском обалом. Црква Св. Еуфемије, заштитнице града, свакако је незаобилазно здање које треба видети. Кип Св. Еуфемије налази се на врху цркве и постављен је на лежајеве тако да се окреће око своје осе. Ровињ краси и један од најлепших паркова природе – Златни рт, као и чувени акваријум стар већ више од века. Пођите с нама јер је културолошки значај овог места неисцрпан.


Мотовун

Истражићемо средњевековни град Мотовун, у северном делу Истре, изнад долине реке Мирне. Мотовунска шума богата је тартуфима, а град је окружен виноградима с најпознатијим винским сортама. Интересантно је да до града води најдуже истарско степениште од чак 1052 степеника. Средњевековни амбијент највише се огледа у архитектури - зидине су у облику прстена и полупрстена. Чувене културноисторијске знаменитости су: Мотовунски звоник, Комунална палата из XIII века, Градизол и Црква Блажене Дјевице Марије од Сервита, палата Полесини, Трг Јосефа Ресела и др. Позивамо вас да доживите лепоте овог градића.

 

Агенда конференције

Програм конференције /  The Conference Program

WAVE YOUR SKILLS 2019

RAMP

22-27. мај 2019 / Valamar Riviera, Пореч

22th-27th May 2019/ Valamar Riviera, Porec

 

Петак, 25. мај  / Friday, May 25th

9:30 ч  / 9.30h

Полазак на конференцију и пријаве / Departure to the conference & registration

10:00ч - 10:45ч / 10.00h – 10.45h

Отварање конференције, уводна реч представника Валамара и МЕФ факултета / Conference Opening, Introductory Speech by representatives from Valamar and MEF Faculty

10:50ч – 11:35ч / 10.50h – 11.35h

Оnline продаја / Online Sale

11:40ч – 12:25ч / 11.40h – 12.25h

Директни маркетинг и online маркетинг / Direct marketing & Online marketing


Субота, 26. мај / Saturday, May 26th

9:30ч / 9.30 h

Полазак на конференцију и пријаве / Departure to the conference & registration

10:00ч – 10:45ч / 10.00h – 10.45h

Област контролинга / Controling sector

10:50ч – 11:35ч / 10.50h – 11.35h

MЉР: Селекција и регрутација кандидата / HR: Selection and Recruitment Candidates

11:40ч – 12:25ч / 11.40h – 12.25h

SEO (Search Engine Optimization)

12:30ч – 14:00ч / 12.30h – 14.00h

Радионица / Workshop

14:00ч-14:15ч /14.00h-14.15h

Затварање конференције / Conference Closing

Начин плаћања

НАПОМЕНЕ

 • Молимо Вас да се пре закључења уговора о путовању упознате са програмом путовања, Општим условима путовања агенције Fun Group Travel Company (Balkan Fun), као и са Општим условима међународног путног осигурања – Дунав осигурања.
 • У смештајне објекте улази се првог дана боравка од 14:00 часова (постоји могућност ранијег уласка у већини случајева). Могућа су одступања са временом уласка када група броји више од 50 путника у једном објекту. Собе се напуштају последњег дана до 10:00 часова, осим у случајевима када је за реализацију програма потребно објекат напустити раније (постоји могућности каснијег напуштања соба).
 • Смештај из ове понуде регистрован је, прегледан и стандардизован од стране Националне туристичке асоцијације земље у којој се налази.

НАЧИН ПРИЈАВЉИВАЊА

 • Попуњавањем онлајн пријаве овде
 • Доласком у просторије Студентског парламента МЕФ факултета
 • Више информација можете добити путем телефона +381 66 426 939

НАЧИН ПЛАЋАЊА

Електронски формулар


Повезане странице