Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

МЕФ на конференцији DIGITAL2018


03. Септембар 2018 / 16:27    640 Views  

У име Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) на регионалној конференцији о трендовима у телекомуникацијама и медијима DIGITAL2018, која ће се одржати у Метрополу 6. и 7. септембра 2018. године, у организацији Color Media Communications-a, говориће предавач у области ИТ-а, Срђан Маричић.

Digital 2018

Наш представник учествоваће на панелу „Чији је наш content: ауторска права у белим, сивим и црним зонама дигиталног доба “, који је на програму 6. септембра 2017. године. Комплетан програм и сатницу можете погледати овде, као и списак учесника Конференције.

Уочи конференције DIGITAL2018, портали nadlanu.com и communications.rs објавили су најавни интервју представника МЕФ-а о теми која ће се актуелизовати током панел дискусије.

Организатори су за МЕФ обезбедили и одређени број котизација. Молимо све заинтересоване студенте који желе да присуствују да пошаљу своје име и презиме, контакт телефон и да назначе дан Конференције на којем желе да буду у публици путем е-поште на milena.sretic@mef.edu.rs најкасније до среде, 5. септембра у 14 часова.