Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ)

ОбавештењаНовости

Coca-Cola пројекат за младе / Пријава


28. Октобар 2019 / 14:36    390 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета обавештава студенте факултета за примењени менаџмент, економију и финансије о актуелном пројекту за младе, организованом од компаније Coca Cola HBC Србија који младима у Србији од 18 до 30 година омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до запослења.

МЕФ факултет - Coca-Cola пројекат за младе

Програм се спроводи у виду тродневних, бесплатних, интерактивних радионица, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом. У претходне две године реализације пројекта, преко 1.500 младих је прошло кроз физичке радионице Coca-Cola подршка младима одржане у 24 града широм Србије, а преко 20% њих се запослило само два месеца по завршетку ове едукације. Овај пројекат, под називом Coca-Cola подршка младима трећу годину за редом реализује компанија Coca-Cola HBC Србија (у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, NALED-ом и Националном асоцијацијом канцеларија за младе).

Пројекат представља сјајну прилику за студенте завршних година и све младе који су у потрази за послом да надограде своја знања о писању биографије, разговора за посао, писања бизнис плана и унапреде вештине комуникације, вежбају јавни наступ са сјајним тренерима и створе нове контакте и познанства. Првих 30 кандидата који се најбрже пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 30.10 до 01.11.2019. године у просторијама Kанцеларије за младе Савски венац. Додатне информације у вези са пријавом заинтересовани могу да потраже на линку: http://coca-colapodrskamladima.com/.

Facebook: https://www.facebook.com/240848396011875/posts/2484531454976880

Instagram: https://www.instagram.com/p/B36xOmUDAjK/#advertiser