Новости 1 Студентски профил Moodle
Blog

КОЈИ ФАКУЛТЕТ ЈЕ ТВОЈ ИЗБОР?

Твоја данашња одлука утиче на твоју будућност

Ауторка: Сања Ђурђевић | 03. Септембар 2021 | 4503 Views
КОЈИ ФАКУЛТЕТ ЈЕ ТВОЈ ИЗБОР?

Која је твоја предност у овом добу? Одговор је: твој узраст и могућност избора. Ако обе предности искористиш на најбољи начин, гарантујеш себи сигурну будућност! Дакле, формула је једноставна! У годинама си када је најбитније да направиш прави избор факултета. Потребно је да стекнеш квалитетно образовање. Едукација је твоја улазна карта за одличну зараду и сигурност у животу!

УПИС ЈЕ У ТОКУ / Сазнај све о процедури уписа и на време обезбеди своје место

Потребе младих диктирају темпо промена. Традиционалан начин школовања престаје да важи. Тренутно је актуелна комплетна трансформација образовног система. Системске промене образовног система су гаранција да школовање постаје много занимљивије и то треба искористити!

Факултет за 21.век је препознао вредности које су важне младима. На снази је модернизација образовања!

Амбијент у којем се учи је пресудан! Модеран ентеријер који инспирише и држи пажњу је предуслов да учење буде продуктивно. Професионални тим МЕФ факултета је обезбедио SMART слушаонице опремљене савременом технологијом.  Концепт предавања је модернизован! ВИДЕО предавања, могућност слушања и гледања филмски измонтираног материјала испуњава највише стандарде квалитета. Према многим истраживањима, оваква метода учења гарантује да боље и више запамтите за краће време. Дакле, уштеда времена уз већу ефикасност у учењу.

УПИС ЈЕ У ТОКУ / Сазнај све о процедури уписа и на време обезбеди своје место

Менаџмент
Економија и финансије
Информационе технологије

Диплома призната у целом свету је додатна гаранција квалитета! Акредитован статус свих студијских смерова на МЕФ факултету је разлог због којег своје поверење сваке године укаже максималан број уписаних студената. МЕФ је препознат и као институција која доприноси технолошким иновацијама.  Креативно – иновациони центар је резултат креативних студената и МЕФ-а који је подржао и финансирао значајан број иновативних студентских пројеката.

LIFESTYLE је још једна у низу препознатљивих карактеристика и предност студирања на МЕФ-у. Актуелни студенти слободно време проводе у МЕФ клубу који поседује богат интерактивни садржај за анимацију (музичке инструменте, sony plastation, мини бар…).  У плану је опремање МЕФ парка, испред Факултета који ће бити опремљен справама за вежбање. Шеталиште 25.мај и Калемегдан се налазе на неколико минута шетње или вожње бициклом - који су доступни за коришћење свим студентима МЕФ-а. Студентска путовања у организацији Факултета су прилика за дружење, упознавање и присуство занимљивим тематским предавањима/конференцијама.

Sanja Djurdjevic
Сања Ђурђевић MA
social policy / business and human rights


Повезане странице

Main
МЕФ ФАКУЛТЕТ

Сазнај све на једном месту!

Основне академске студије

Сaзнај више

Osnovne akademske studije
Osnovne akademske studije