Новости Студентски профил Moodle
Blog

Питали смо студенте МЕФ факултета

Ауторка: Анђела Маројевић | 16. Мај 2024 | 388 Views
Питали смо студенте МЕФ факултета
#studenti #mef

Дошло је време да вам представимо још једну успешну и амбициозну студенткињу МЕФ факултета. Анђела је уписала МЕФ факултет, а уједно се професионално бави кошарком и игра за репрезентацију Србије. Надамо се да ћете уживати у њеној причи и да ће вас инспирисати за неке нове победе.

”Ја сам Анђела Маројевић, кошаркашица Партизана и студенткиња прве године МЕФ факултета. Углавном често чујемо дискусије о томе да ли је боље уписати приватни или државни факултет. Из искуства сматрам да на приватном факултету можете више да напредујете и да су вам професори посвећенији и мотивисанији из бројних разлога. Оно што ми се највише допало је то што МЕФ факултет нуди могућности да надоградите своје теоријско знање и стекнете искуства у пословању кроз разне ваннаставне активности. Често сам кроз шалу са другарицама замишљала да ћемо бити колегинице менаџерке, да би се касније то претворило у реалност. Заједно смо се определиле да упишемо прву годину МЕФ факултета и успеле у томе.

Andjela 1

Бавим се кошарком и за МЕФ факултет сам чула од саиграчице која ми је једном приликом истакла да је веома задовољна факултетом који студира. У питању је био управо МЕФ факултет. Како сам по природи амбициозна и сматрам себе више радником, него талентованим појединцем, уз спорт и каријеру о којој сањам сматрам да би свака особа требало да има факултетску диплому. Одатле потиче моја мотивација и жеља за студирањем.

Средњошколцима факултет обично представља веома велики и озбиљан животни корак. Упркос томе, пријатељски амбијент и љубазно особље које ме дочекало на самом упису МЕФ факултета, а касније и кроз предавања, вежбе и колоквијуме променили су моје мишљење о студирању. Факултет је место нових познанстава, нових знања и тешких изазова који нас приближавају циљу - да постанемо бољи људи, да се променимо и за неколико година будемо поносни на своја достигнућа.

Схватила сам да ћу на МЕФ-у моћи да ускладим спорт и студирање, а да ћу поред тога имати времена за себе. Тако је и било. Професори су веома разумни и подржавају спортисте. Сваки пут када је то потребно изађу нам у сусрет и пуни су разумевања. Доступни су за сваку врсту нејасноћа које имамо, а ја сам им заиста захвална на свему.

Поставите себи приоритете и фокусирајте се на њих. Mожда нећете моћи да изађете са пријатељима сваки викенд, али ћете бити задовољни што сте завршили све своје обавезе и знаћете да идете напред ка успеху.

Andjela 2

Како сам члан репрезентације Србије имам мало времена због обавеза, путовања и утакмица, али уз подршку породице и колегијалност друштва са факултета и професора успевам све да испратим и да будем једнако ефикасна на оба поља. Стварно се трудим да дајем све од себе у свему што радим и моја радна етика и упорност су особине које би истакла као нешто што људи највише цене код мене. Започела сам основне академске студије на смеру менаџмент и то ми је од почетка било интересантно, а како су дани протицали остала сам мотивисана и упорна.

Значи ми што имамо и разне ваннаставне активности, а због могућности online праћења предавања, МЕФ факултет се лако уклопио у мој распоред тренинга.

Andjela 2

Ништа у животу није лако, сваки пут до звезда поплочан је трњем, али је битно да сте упорни и да не одустајете, иако некад није све како сам планирала увек ћу се одлучити да не одустајем и да наставим даље, јер знам да ће се тај труд кад-тад исплатити.”

МЕФ је факултет за 21. век који се труди да иде у корак са новим генерацијама и пружи квалитетно савремено студирање. Чак и пре одлуке о упису на основне студије, МЕФ отвара врата садашњим матурантима, будућим бруцошима, да дођу, упознају се са факултетом, почев од самог простора, савремене опреме за учење, делова за одмор и забаву, до пружања свих потребних информација о самом студирању или упису на основне студије


Повезане странице

Main
МЕФ ФАКУЛТЕТ

Сазнај све на једном месту!

Основне академске студије

Сaзнај више

Osnovne akademske studije
Osnovne akademske studije