Новости Студентски профил Moodle
Blog

ПИТАЛИ СМО СТУДЕНТЕ МЕФ ФАКУЛТЕТА

Ауторка: Ивана Недељковић | 30. Децембар 2023 | 474 Views
ПИТАЛИ СМО СТУДЕНТЕ МЕФ ФАКУЛТЕТА
#studenti #mef

Међу причама наших студената у овој рубрици, нашла се и прича једне професионалне спортисткиње која успева да усклади обавезе на факултету и напорне тренинге који су део њене професије. Ова успешна млада девојка се зове Ивана Недељковић, професионална је одбојкашица и студент МЕФ факултета. Уживајте у њеној причи и пронађите мотивацију.

Nikolina 1

”На крају четврте године средње школе, главна тема је била ко ће који факултет уписати. Ја сам се углавном склањала по страни када се покрене та тема, мислећи да је немогуће бавити се професионално спортом и студирати. Али МЕФ ме је убедио у супротно.

Чула сам за МЕФ факултет преко другарице која се у том моменту бавила одбојком као и ја, и постизала је сјајне успехе на факултету. Дала ми је доста информација о самим предавањима, опхођену професора према студентима, разним пројектима, итд. Одмах након разговора заказала сам обилазак факултета, који сам пре тога видела само на сликама. На први поглед ми је деловало да на сајту факултета стоји амбијент неког иностраног факултета. Моје одушевљење нисам могла сакрити када сам се уверила да факутет стварно изгледа и функционише као што је представљено на сајту, и то је довело до тога да исти тај дан упишем баш МЕФ факултет и започнем свој пут од бруцоша до лидера.

Мени као професионалном спортисти, много је значила подршка професора и могућност гледања наставе online. Имам два спортска тренинга дневно, као и тренинг у теретани, а у међувремену морам да издвојим време за опоравак за следећи тренинг. У целом том распореду не би било времена за пут у Београд на предавања.

Велики број утакмица, што у Србији, што у Европи, на свака три дана је у мени будило несигурност и питање у глави: „Шта да радим сад јер не могу да стигнем да одрадим колоквијум?” Професори су ми на љубазан начин излазили у сусрет и отварали ми други термин, што је мени као студенту много велику мотивацију дало да још боље припремим градиво.

Nikolina 2

Сада сам трећа година на студијском програму менаџмент и из године у годину имам све већу жељу да упознајем нове предмете и научим много тога. Предавања су нам на веома високом нивоу, а такође и радови и задаци које добијамо како бисмо се усавршавали и ван предавања. Вежбамо на реалним ситуацијама у којима ћемо наћи сутра на радном месту, анализирамо потенцијалне грешке и ризике.

Поред факултета и одбојке којима сам окупирана свакодневно, у слободно време волим да путујем и да сам окружена људима који ме подстичу ка вишим циљевима у животу. Кад си окружен таквим људима, који сваки дан уче, раде на себи и ти добијеш велику мотивацију, а то је оно што сам ја осетила код људи и пријатеља са факултета. Хвала им и хвала МЕФ факултету на указаној прилици!”

МЕФ је факултет за 21. век који се труди да иде у корак са новим генерацијама и пружи квалитетно савремено студирање. Чак и пре одлуке о упису на основне студије, МЕФ отвара врата садашњим матурантима, будућим бруцошима, да дођу, упознају се са факултетом, почев од самог простора, савремене опреме за учење, делова за одмор и забаву, до пружања свих потребних информација о самом студирању или упису на основне студије


Повезане странице

Main
МЕФ ФАКУЛТЕТ

Сазнај све на једном месту!

Основне академске студије

Сaзнај више

Osnovne akademske studije
Osnovne akademske studije