Новости Студентски профил Moodle
Blog

ПИТАЛИ СМО СТУДЕНТЕ МЕФ ФАКУЛТЕТА

Аутор: Стефан Милановић | 30. Новембар 2023 | 480 Views
ПИТАЛИ СМО СТУДЕНТЕ МЕФ ФАКУЛТЕТА
#studenti #mef

Представљамо вам још једног младог, успешног и амбициозног студента МЕФ факултета који успешно пролази кроз пут од бруцоша до лидера на тржишту по јединственом студијском програму МЕФ факултета. Стефан је радо поделио своју причу са нама, како би доказао своју жељу да мотивише и позитивно утиче на све оне пред којима је одлука о томе који факултет ће уписати и који ће бити њихов кариjерни пут. Средњошколци, представљамо вам још једно искуство из ког можете прикупити доста савета за себе.

“Зовем се Стефан Милановић, млади ентузијаста од 20 година, студент Примењених информационих технологија на МЕФ факултету. Моје путовање према МЕФ-у започело је претраживањем друштвених мрежа, где сам наишао на инспиративне приче и искуства студената. Од тада, МЕФ је постао мој избор и путоказ ка успешној каријери у ИТ-у.

Одувек сам се истицао по сналажљивости, упорности и истрајности, особинама које су ми сада од суштинског значаја у студијама и развоју у ИТ сектору. Студирање Примењених информационих технологија на МЕФ-у омогућава ми да се развијам на свим пољима ИТ-а, а себе видим као успешног девелопера, а касније и предузетника.

Поред академских обавеза, уживам у тренирању и квалитетном провођењу времена, а МЕФ факултет пружа сјајну организацију која ми омогућава да балансирам између студија и личних интересовања.

Моје учешће на три хакатона и освајање једне од прве три награде два пута представља врхунац мог искуства на пољу ИТ-а. Ови догађаји нису само награде, већ су ми отворили врата ка стручној пракси где константно допуњујем своје знање. Рад у тимовима на правим пројектима током хакатона пружио ми је непроцењиво искуство.

Тренутно се активно бавим Web Development-ом у фирми Creen на Врачару, што не само да доприноси мом професионалном искуству, већ ми и значајно помаже у студијама. Практично искуство које стичем на радном месту доприноси мом разумевању градива, а истовремено, знање са факултета примењујем у реалном радном окружењу. Ова синергија између теорије и праксе омогућава ми да константно растем и развијам се.

Увек бирам да око себе имам амбициозне људе јер верујем да је окружење кључно за лични и професионални развој. Кроз интеракцију с таквим људима, стварам подстицајно окружење које ме подстиче да идем напред.

Моја порука за будуће студенте је једноставна – верујте у себе, радите на себи и фокусирајте се на своје циљеве. Уз рад и стицање знања, успех је неизбежан. Не заборавите, успех се гради корак по корак. Важно је оставити места и за добру забаву и провод, јер ће управо те успомене чинити ваше студентске дане незаборавним.”

МЕФ је факултет за 21. век који се труди да иде у корак са новим генерацијама и пружи квалитетно савремено студирање. Чак и пре одлуке о упису на основне студије, МЕФ отвара врата садашњим матурантима, будућим бруцошима, да дођу, упознају се са факултетом, почев од самог простора, савремене опреме за учење, делова за одмор и забаву, до пружања свих потребних информација о самом студирању или упису на основне студије


Повезане странице

Main
МЕФ ФАКУЛТЕТ

Сазнај све на једном месту!

Основне академске студије

Сaзнај више

Osnovne akademske studije
Osnovne akademske studije