Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Друго место за Case Study тим МЕФ факултета


18.01.2023. 12:58 | 791

Друго место за Case Study тим МЕФ факултета

Традиционално, студенти Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије, учествовали су на Case Study такмичењима која организује Центар за развој каријере у сарадњи са компанијом Monson Coors на територији Босне и Херцеговине.


Ожујско Business Case Challenge такмичење одржано је у сарадњи са Економским факултетом Свеучилишта у Мостару. Учествовало је преко 15 тимова из разних градова, попут Сарајева, Бања Луке, Мостара, Требиња, Београда… Упркос снажној конкуренцији, друго место освојиле су наше студенткиње Милица Лазић, Емина Есати и Тамара Бабић. Њихова идеја била је посвећена очувању екологије Федерације, али и подстицању свести становништва о значају константног вођења рачуна о природи, скрећући нам пажњу да на тај начин бринемо не само о њој, већ и о себи.


На деветом по реду Јелен Business Case Challenge такмичењу, одржаном у Бања Луци, учествовало је преко 30 студената и 15 тимова. У финалу такмичења наш факултет представљалa су два тима.


Ово такмичење члановима Case Study тима омогућило је да примене своја знања и вештине стечене на студијама, али и могућност да исте унапреде. Сам значај овог такмичења лежи у разноврсности тима, што говори чињеница да су наш факултет представљали студенти прве, друге, треће и четврте године свих смерова. На тај начин су и млађи студенти упознати са самим процесом решавања пословних проблема компанија и вредношћу интерперсоналних способности. Поред тога, студенти су посетили разне знаменитости градова Бања Луке, Мостара и Сарајева, попут тврђаве Кастел, Старог моста и Башчаршије и тако упознали различите културе и манифестације.


Овом приликом желимо да похвалимо наше студенте који су у јакој међународној конкуренцији постигли одличне резултате и на најбољи могући начин суседима представили Case Study тим и МЕФ факултет.

МЕФ факултет - Case Studdy 2023МЕФ факултет - Case Studdy 2023МЕФ факултет - Case Studdy 2023МЕФ факултет - Case Studdy 2023МЕФ факултет - Case Studdy 2023МЕФ факултет - Case Studdy 2023


Повезане странице