Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДАВАЊЕ/ INFLUENCING & ПРИВАТНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО: ЗНАЧАЈ NETWORK МАРКЕТИНГА / ПРИЈАВА 


16.11.2023. 16:44 | 425

<strong>ГОСТУЈУЋЕ ПРЕДАВАЊЕ/ INFLUENCING & ПРИВАТНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО: ЗНАЧАЈ NETWORK МАРКЕТИНГА </strong><i>/ ПРИЈАВА </i>

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ позива све студенте на гостујуће предавање два приватна предузетника, инфлуенцера, Николе Познића и Јелене Стојановић Познић, које ће се одржати у среду, 22.11.2023. године у 15 часова на МЕФ факултету.


На самом предавању можете чути корисне информације о њиховом бизнис моделу где кроз инвестицију свог времена и вештина, постоји могућност неограничене зараде, изазова и напредовања.

Учесницима је дата прилика да науче алате основних принципа мрежног маркетинга на практичном примеру, као и јасно разумевање улоге коју игра неконвенцијални систем модерног пословања.

Предстојеће предавање је одлична прилика да спознате који су алтернативни системи пословања и успешни бизнис модели које може свако применити уколико стекне вештине и алате за даље напредовање.


Сви заинтресовани студенти могу се пријавити на е-mail: karijernovodjenje@mef.edu.rs и на тај начин себи резервисати место.


Дођите да се дружимо, сазнамо нешто ново, чујемо иновативне програме и себи отворимо врата ка блиставој каријери!


Повезане странице