Новости 2 Студентски профил Moodle

Најава гостујућег предавања / Обавештење


14. Децембар 2021 / 14:33    324 Views  

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом организује предавање Катарине Радловачки, Group Retail Training Coordinator @ MOL Group на тему „Бенефити рада у великим корпорацијама на каријеру младих - искористи свој потенцијал“ које ће се одржати у петак, 24.12. са почетком од 12 часовапреко Zoom апликације.

MEF fakultet - Катаринa Радловачкa


Катарина Радловачки завршила је основне и мастер студије на Економском факултету у Београду и као студент генерације показала је проактиван приступ током студија. Након завршених основних студија Катарина се запослила управо на МЕФ факултету где је обављала послове сарадника у настави на предметима из области економије.

Њена се каријера успиње када се пријављује за програм Growww који организује MOL Serbia где је своје вештине и знања додатно усавршила и била једна од најбољих, а данас са 28. година налази се на позицији тренера у MOL Group у Будимпешти.

Током предавања представиће све предности које са собом носи велика корпорација, њен развојни пут од Growww-ера до представника и тренера у MOL Group, али и њен свеобухватни професионални пут који је прошла како би данас била успешна млада девојка на руководећој позицији.

Пријаву можете извршити путем линка:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx23r3gbev9nRkg8aoO7xZKTLRCYDxT0_RT-6qjyRiXf5h0A/viewform


Повезане странице