Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Најава гостујућег предавања / Break the ice – НЛП чиста превара? / Обавештење


17.11.2021. 00:25 | 1527

<strong>Најава гостујућег предавања / <em>Break the ice</em> – НЛП чиста превара?</strong> / Обавештење

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом организује радионицу др. Катаринe Стојановић, PR и едукаторке BrainОBrain Serbia и ауторкe Mind Up програма на тему „Break the ice – НЛП чиста превара?“ које ће се одржати у среду, 24. новембра у 15 часова преко Zoom апликације.


Др. Катарина Стојановић, по звању је доктор наука из области менаџмента и бизниса. Годинама се остваривала и напредовала у области економије и менаџмента у туризму и грађевинском сектору, но задњих година радећи на себи спознала је да је њена животна сврха у едукацији младих из области менталног здравља. Развијајући међународни бренд BrainOBrain који се бави интелектуалним и психолошким развојем деце дошла је у контакт и са НЛП методологијом и развила свој бренд под називом MindUp који се бави психолошким развојем омладине и одраслих.

Предавање Break the Ice – упознавање са НЛП методологијом има за циљ да се студенти МЕФ факултета упознају са огромним, ако не и пресудним значајем које вештина вербалне и невербалне комуникације има на свакодневни живот. Откриће где велики број нас губи енергију коју може користити за креативност, иновативност и истрајност, како у пословном тако и у приватном животу. Када добијемо сазнање о значају коју перцепција, мисли и емоције играју на пољу наше комуникације, преузимамо одговорност јер се освешћује непознати део нас и води нас ка жељи да учинимо корак више у савладавању вештине која ће нам умногоме помоћи да свој будући приватни и пословни живот учинимо сврхисходнијим, жељеним и оствареним.

Пријаву можете извршити путем линка.


Повезане странице