Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Најава гостујућег предавања / Обавештење


16.11.2021. 00:55 | 1161

<strong>Најава гостујућег предавања</strong> / Обавештење

Студентски парламент МЕФ факултета у сарадњи са ЦКВ-ом факултета, обавештава своје студенте да ће се online гостујуће предавање организовати у уторак, 30.11. са почетком од 14 часова. Овог пута, угостићемо Наташу Дозет, која ће нам причати на тему Оптизација сајта за претраживаче. На самом предавању биће речи о подели СЕО-а, основне дефиниције и поделе, али и пример на једном од сајтова.

Нешто о Наташи - "Зовем се Наташа и завршила сам енглески језик и књижевност. Након 8 година рада у школи схватила сам да не желим да будем ту до пензије. Након пар месеци и неколико курсева – Copywriting и digital маркетинг, запослила сам се у СЕО агенцији. Нисам имала никакво искуство ни референце. Тамо сам научила Линк Буилдинг - off-site оптимизација сајтова. Од почетника преко теам лидер-а до обуке нових запослених. Здравствено стање ме је бацило у кревет и морала сам даље да се сналазим. Схватила сам да волим да преносим знање, мотивишем људе... од предавања у школи до предавања на послу. Када схватиш шта ти је у крви и о чему мислиш и док се тушираш онда тим треба и да се бавиш. Нема даље.

Дакле оно што нудим је следеће:

Након што сам многим пријатељима написала биографије и нашла им послове, решила сам да саставим и један Freelance водич. И за крај, након 5 година "грађења" линкова ред је да све то ставим и на папир, те сам написала курс који ће помоћи како појединцима тако и агенцијама који желе да обуће новајлије."

Њен LinkedIn профил: https://www.linkedin.com/in/nata%C5%A1a-dozet

Њен сајт: https://natasaseomama.rs/seo-content-marketing/

Њен Instagram профил: https://instagram.com/natasa.seo.mama?utm_medium=copy_link

Едукације ће се преносити преко ZOOM апликације.

Пријаву можете извршити преко линка: https://forms.gle/9nCam54ALK7EcLrh6

Сва накнадна обавештења везана за едукацију добићете путем WhatsApp друштвене мреже.

Очекујемо Вас!


Повезане странице