Новости Студентски профил Moodle

Успех тимова из Србије и МЕФ-а као партнерске институције на „Профстарт“ такмичењу у Москви / Обавештење


09. Новембар 2021 / 13:43    124 Views  

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије из Београда уз Високу пословну школу Ломоносов универзитета из Москве, учестовао је као партнерска институција у „Профстарт“ такмичењу од 2. до 4. новембра 2021. године одржаном ове године онлајн у оквиру 13. Сверуског технолошког фестивала „Робофест“ у организацији Фонда „Волное дело“ из Москве.

MEF fakultet - „Профстарт“ izvestaj


„Профстарт“ представља такмичење стручних и предузетничких пројеката школске деце од 14 до 18 година. У организацији МЕФ Факултета одржане су претквалификације за тимове из Републике Србије у априлу месецу ове године. Победнички тимови из Србије су се такмичили са преко 40 тимова са територије целе Русије.

Резултати екипа које су номиноване преко нашег Факултета су следећи:

  • 1. место - Пројекат „Антивирусне еколошке кошнице“ Електротехничке школе из Београда у категорији „Технолошког стартапа“
  • Специјалне награде за висок друштвени допринос пројекта:
    • Пројекат „ХоГо“ Техничке школе из Младеновца
    • Пројекат „Сусрет генерација и народа“ Економске школе из Земуна
    • Организатори су се захвалили МЕФ Факулету, као партнерској организацији у доприносу реализације овог значајног такмичења у Русији и изразили жељу за наставак сарадње.

Осим као организатор, у такмичењу, у одређеним категоријама, МЕФ је имао и своје представнике у жирију. Овом приликом честитамо екипама на постигнутим резултатима и желимо даљи успех у промовисању пројеката.


Повезане странице