Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА “ДЕЦА ЗА ДЕЦУ” / ИЗВЕШТАЈ


07.12.2022. 10:21 | 947

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА “ДЕЦА ЗА ДЕЦУ” / ИЗВЕШТАЈ

У духу празничног даривања, Хуманитарни тим МЕФ факултета у организацији Студентског парламента, спровели су акцију прикупљања гардеробе и основних потрепштина, које су ишле деци у „Центру за интергацију младих“. Акција је трајала у периоду од 18.11. до 01.12.2022. године. Било нам је драго да смо део ове организације, да смо могли да измамимо осмехе деце и запослених, као и да им барем мало улепшамо ове тмурне дане.


Студенти МЕФ факултета су се одазвали овој акцији, скупивши више од тридесет џакова гардеробе. Поред тога што је хуманитарни тим однео сакупљено, искористили су прилику да се поиграју и попричају са децом Свратишта.


Ово је само један у низу пројеката који Хуманитарни тим МЕФ факултета спроводи. Надамо се да ћемо и даље помагати, веселити најмлађе, као и будити свест о овоме. Студентски парламент се захваљује свим студентима који су улепшали празничну атмосферу и помогли угроженој деци.


Наше мало је некоме много!

МЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decuМЕФ факултет - Deca za decu


Повезане странице