Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Глобално такмичење у предузетништву Battle of Minds / Обавештење


19.05.2021. 17:19 | 1475

<strong>Глобално такмичење у предузетништву <em>Battle of Minds</em></strong> / Обавештење

Центар за каријерно вођење МЕФ - Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије, обавештава вас да ће компанија British American Tobacco одржати глобално такмичење у предузетништву Battle of minds.


Battle of Minds је такмичење у иновативности и новим решењима које се одржава у 40 земаља широм света, а које ове године обухвата четири различите области које се тичу одрживе економије:

Позивају се сви студенти завршних година који имају иновативне идеје из једне од ове четири области да се пријаве. Ово је сјајна прилика за њих да се, ако имају добре идеје, опробају на домаћем такмичењу са својим колегама са других факултета, а можда и представљају земљу на регионалном и глобалном такмичењу и освоје вредне награде. Они најбољи који у укупном пласману освоје друго место, добијају награду до 25.000 фунти, док првопласирани добија до 50.000 фунти за даљи развој њихове идеје. Више информација се налази овде. Пријаве су отворене, а рок за регистрацију је 13. јун. Сви заинтересовани се могу регистровати путем следећег линка.


Повезане странице