Новости 2 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Junior Lead Gen Specialist - “New Era Webinars d.o.o.”


КОНКУРС ЗА ПРАКСУ / БЕОГРАД


07.11.2023. 18:48 | 1461

Junior Lead Gen Specialist - “New Era Webinars d.o.o.”

Центaр за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије вас обавештава да је компанија „New Era Webinars d.o.o.“ расписала конкурс за праксу за позицију "Junior Lead Gen Specialist".

Рок за пријаву: 30.11.2023.

Пријаву можете извршити путем следећег линка:

office@newerawebinars.com

New Era Webinars d.o.o. је перспективна српска Startup организација са акцентом на стварању ексклузивних догађаја у фармацеутској, биотехнолошкој и медицинској индустрији. Наше поље деловања је у Европи и Америци а јединствена маркетиншка стратегија нам омогућава да повежемо стручњаке и предаваче из водећих фармацеутских компанија (ЕU, USA) са запосленима у фармацеутским гигантима, кроз интерактивна и инфoрмативна предавања. Наши вебинари и предавања представљају јединствени начин консултантске подршке у свету фармацеутике, обезбеђујући најновија научна достигнућа и технолошке иновације.

Иако сте на пракси, у наш тим улазите као активни учесник у маркетиншким и продајним активностима, имаћете прилику да учите, развијате знање и вештине и обезбедите своје приходе. Ваша позиција биће Junior Lead Gen Specialist, преко које ћете директно учествовати у активностима које доприносе развоју нашег стартапа.

Која је улога Junior Lead Gen Specialist?

Junior Lead Gen Specialist учествује у проналажењу потенцијалних клијената или оцењивању постојећих како би се створили пословни контакти за продајне и маркетиншке активности. Ова активност укључује истраживање тржишта, анализу потенцијалних клијената, прикупљање података, учешће у маркетиншком планирању, праћење аналитике, и директну и индиректну комуникацију са клијентима.

,,Bonus Incentive“ пракса

За вас смо обезбедили праксу са бонус подстицајним накнадама. Трајање праксе је флексибилно и у складу са потребама и могућностима које заједно дефинишемо. Идеја која нас покреће је да осигурамо задовољство наших практиканата и омогућимо им стварање прихода путем система бонуса, док истовремено временом стичу прилику за дугорочно запослење. За вас смо обезбедили помоћ ментора који ће вас водити кроз ваше пројекте и задужења. Научићемо вас да препознате ризик, идентификујете прилику и преузмете одговорност. Практикантима нудимо временску флексибилност у организовању својих задатака, коришћење канцеларија али и рад од куће, фокусирајући се првенствено на учинке и резултате пословања које системски следимо.

УСЛОВИ које очекујемо

Као Junior Lead Gen Specialist, ваше одговорности обухватају низ кључних активности које ће подржати и унапредити пословне циљеве. Ове активности укључују:

Генерисање лидова и израду базе података: Један од ваших задатака је идентификација потенцијалних клијената и сакупљање њихових информација како бисте креирали вредну базу података и користили је за постављање кампања.

Дефинисање циљних група и прављење аватара потенцијалних лидова: Разумећете тржиште и идентификоваћете конкретне циљне групе, креирајући психолошке профиле потенцијалних клијената како бисте што ефикасније прилагодили маркетиншке стратегије.

Истраживање и примена кључних речи за претраге: Анализираћете релевантне кључне речи како бисте оптимизовали видљивост на претрагама и пронашли одговарајуће циљне групе.

Имејл маркетинг и постављање маркетиншких кампања: Креираћете и управљати имејл кампањама како бисте остварили контакт с потенцијалним клијентима.

Продаjне aктивности и писмено (усмено) преговарање: Бавићете се комуникацијом с потенцијалним клијентима, спроводећи преговоре путем писане и усмене комуникације (за напредне).

Уколико смо вас заинтересовали, очекујемо да нам пишете на office@newerawebinars.com.

Придружи се нашем младом и перспективном тиму.


Повезане странице