Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

„МЕФ СТАРТ“ конференција / Извештај


21.05.2021. 10:55 | 1044

<strong>„МЕФ СТАРТ“ конференција</strong> / Извештај

Студентски парламент Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије – МЕФ, у суботу, 08.05.21. организовао је „МЕФ СТАРТ“ конференцију. Конференција је била намењена студентима и средњошколцима, који су желели да чују приче успешних људи. Циљ конференције био је покретање инспирације и охрабривање младих. Делегати су имали прилику да науче нешто ново, покрену себе, мотивишу се и добију сјајне савете од гостију, односно – покрену свој нови старт!


Конференција је отворена од стране организатора конференције. Јована Марковић, председник Студентског парламента, Николина Ђурђевић и Вук Илић, потпредседник Студентског парламента, су на почетку поздравили све присутне, пожелели им добродошлицу, али и представили госта изненађења који је први држао предавање.

Милош Радовановић, домаћин и гост изненађења. Милош је био chair конференције. Он је на отварању конференције одржао предавање на тему – „Колико пута сам имао свој нови старт?“. На овај начин, Милош је делагатима представио свој пут и каријеру, али и колико пута је устајао и падао током ње. На отварању је било до 90 присутних. Олга Лончар, први предавач из компаније „ManPowerGroup“. Олга је причала на тему „Шта издваја пожељног послодавца, а шта младе таленте?“. Она је овом темом представила статистику која је спровођена над студентима Универзитета у Београду, њихова гледишта, али и шта је то потребно како би студенти били запажени од старане компанија. На овом предању је било до 80 присутних. Предраг Гогић, је био наш други предавач из компаније „Dr.Max“. Предраг је причао на тему „Колико је пресудно доношење одлука?“. Он је овом темом представио неколико начина на које људи доносе одлуке, али је причао и о системским начинима како можемо доносити најрационалније одлуке. На овом предавању је било до 85 присутних. Катарина Исаиловић, је била наш трећи предавач, који је причао на тему „Мој пут до успеха“. Она је са нама поделила свој пут од самог старта, па до данас. Овом темом, делегате је упознала са потешкоћама које су се испречиле на њеном путу, ко јој је пружао подршку, али и ко јој је окренуо леђа када је успела. На овом предавању је било до 130 присутних.

На самом крају конференције, делегати су поново имали могућност да чују домаћина Милоша Радовановића, али овог пута на тему „Зашто је битно да увек имате старт?“. На овом предавању је било до 70 присутних. При самом крају конфренције, Милош је позвао цео конференцијски тим да му се придружи испред камера и поздрави све који су нас пратили. Желели бисмо да се захвалимо свим предавачима који су несебично поделили своје знање са нама, улепшали нам суботу и мотивисали нас за даље. Поред њих, желели бисмо да се захвалимо и спонзорима коју су награђивали најактивније делегате, али и пријатеље конференције, који су допринели да конференија изгледа сјајно.

Велико хвала:

Надамо се да смо испунили сва ваша очекивања и да ће вам „МЕФ СТАРТ“ остати у лепом сећању. Хвала вам на указаном поверењу и бројности од преко 280 пријава!

МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 1 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 2 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 3 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 4 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 5 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 6 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 8 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 7 МЕФ факултет - МЕФ СТАРТ 9


Повезане странице