Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Реализована одлазна студентска мобилност у оквиру Еразмус+ програма


14.09.2022. 18:32 | 786

<strong>Реализована одлазна студентска мобилност у оквиру Еразмус+ програма</strong>

Матеја Шкембаревић, студент 4. године Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије у Београду успешно је реализовао студентску одлазну мобилност током летњег семестра 2021/2022. Студент је провео семестар на Универзитету Лудвигсхавен у Лудвигсхафену на Рајни, Република Немачка.

Током периода мобилности студент је имао прилику да, поред слушања и полагања предмета на Лудвигсхафен универзитету, упозна колеге из најразличитијих крајева света и стекне непроцењиво животно искуство.

Како Матеја сам каже, ради се о животној лекцији која му је омогућила са стекне нова знања и умећа, али и бројна пријатељства са колегама из различитих култура. Ради се о значајном искуству које сваки студент треба да доживи током студија.

Мобилност доноси не само студије у иностранству и значајну ставку у биографији сваког студента, већ и јединствену прилику за проширивањем видика, умрежавањем и спознавањем сопствених могућности и снага.

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије у Београду труди се да својим студентима помогне да искусе све предности студентског живота, а мобилност је свакако једна од најзначајнијих.


Повезане странице