Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИОНИЦЕ / Излазак из зоне комфора


09.01.2024. 13:39 | 530

НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИОНИЦЕ / Излазак из зоне комфора

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета организује радионицу на тему „Излазак из зоне комфора“ која ће се одржати у понедељак, 15. јануара у 12:30 часова у амфитеатру.

Линк за пријаву:
https://forms.gle/zBD4aQutWz6HZXAf8

Наши гости и реализатори радионице биће Александар Ташић и ИВ Бесеровац.

Александар је новинар по занимању, још увек му је неостварена жеља да постане писац, док је блогер по убеђењу. Убеђују га на многе ствари забадава, на крају уради како је првобитно замислио. Рођен у Београду, живео у Бечу, сазрева на сто страна. Посетио је нешто мање од педесет држава, активно путује по Србији и свету, фотографишући, снимајући и пишући о својим авантурама. Омиљене дестинације су му Јапан, Индија и Гренланд. Има свој блог од 2011, пише за National Geographic и члан је светског удружења новинара у туризму. Често излази из своје зоне комфора, на шта је највише поносан.

Иако је ИВ завршио банкарство, никада се у томе није пронашао, већ је страст открио у путовањима. Након завршеног мастера из туризма, решава да окрене нови лист и одлази у Калифорнију на стручну праксу. Сав зарађен новац улаже у доживљаје и искуства по југоисточној Азији. Живот му се мења из корена када током короне остаје заробљен на Филипинима четири месеца. Тада почиње да се бави документовањем својих авантура по свету и отвара свој YouTube канал. Први је Србин који је посетио најхладније место на свету и то му једна од омиљених дестинација. Посетио је преко 90 земаља и не намерава ту да се заустави.

На радионици можете сазнати нешто више о путовањима, планирању, организацији и упуштању у нове авантуре.

Имаћете прилику да поставите питања нашим гостима и сазнате одговоре који вас занимају.

Видимо се!


Повезане странице