Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Хуманитарни тим / Извештај


12.01.2024. 14:03 | 350

Хуманитарни тим / Извештај

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије, у оквиру пројекта "Љубичасто срце", организовао је 28. 12. 2023. године у 12 часова поделу новогодишњих пакетића деци са Клинике за неурологију и психијатрију, Суботића старијег 6, Београд.

Чланови хуманитарног тима су у току децембра месеца радили на плану реализације овог пројекта. Наше поштоване колеге и професори учествовали су у прикупљању средстава за пакетиће. Овом приликом се посебно захваљујемо предузетничкој радионици Evergreen, на челу са Вукицом Самарџић, на донацији и хуманости.

Током доделе пакетића видели смо искрену срећу у очима деце, а ти тренуци постали су драгоцено сећ-ање које ће нас мотивисати и убудуће. Надамо се да смо им улепшали предстојеће празнике и пружили им потребну подршку. Хвала свим студентима који су допринели овој дивној иницијативи, пружајући топлину и љубав онима којима је то најпотребније. Запослени на клиници су такође допринели позитивној атмосфери својом изузетном љубазношћу. Нека ова акција буде подстицај за даље заједничке напоре нашег хуманитарног тима.

Humanitarni rad - izvestaj Humanitarni rad - izvestaj


Повезане странице