Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Јелен Business Case Study такмичење / Извештај


19.01.2024. 21:03 | 476

Јелен Business Case Study такмичење / Извештај

По узору на претходне године, студенти Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије, учествовали су на Case Study такмичењу које организује Центар за развој каријере (ЦЕРК) у сарадњи са компанијом Molson Coors на територији Босне и Херцеговине.

На јубиларном, десетом по реду Јелен Business Case Challenge такмичењу, одржаном у Бања Луци, учествовало је преко 35 студената и 13 тимова из разних градова широм Босне и Херцеговине. Упркос јакој конкуренцији, наш факултет, у финалу, представљали су студенти Милица Лазић, Наталија Ђуровић, Емина Есати, Тамара Бабић, Јована Петић, Катарина Дукић, Никола Бајић, Алекса Стевановић, Миодраг Армуш и Марко Маринковић.

Идеја првог тима била је посвећена промоцији физичке активности изградњом стазе у пределу реке Сутурлије и хуманитарном трком. Други тим бавио се проблемом предузетника, организујући едукативни догађај на коме су учесници могли да науче нешто ново из искустава стечених у пракси, а касније то знање усвоје и прикажу на фестивалу промоције домаћих производа. Трећи тим пажњу је посветио пројекту увођења премијум линије Јелен пива – Златни Јелен.

Ово такмичење омогућило је бруцошима Case Study тима да стекну искуство у регионалном такмичењу и упознају се са изазовима приликом решавања задатих проблема. Да у нашем тиму постоји места за све, говори чињеница да су се на такмичење пласирали студенти прве, друге, треће и четврте године свих студијских програма.

Овом приликом желимо да похвалимо наше студенте који су у јакој међународној конкуренцији на најбољи могући начин представили наш Case Study тим и МЕФ факултет суседима.

Case study Case study Case study Case study Case study Case study Case study Case study Case study


Повезане странице