Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИОНИЦЕ / „Пут Ваше каријере – регрутација и селекција кандидата“


19.12.2022. 15:49 | 694

НАЈАВА ГОСТУЈУЋЕ РАДИОНИЦЕ / „Пут Ваше каријере – регрутација и селекција кандидата“

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом МЕФ-а организује радионицу на тему „Пут Ваше каријере – регрутација и селекција кандидата“ која ће се одржати у среду, 21. Децембра у 14:30 часова у просторијама факултета.

Линк за пријаву:

https://docs.google.com/forms

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом МЕФ-а и агенцијом за регрутацију и селекцију кадрова „“Svea Consultants Agency” одржаће интерактивну радионицу која се односи на систем категоризације и селекције потенцијалних кандидата за жељени посао.

Драгана Купрешанин, реализатор радионице је врстан регрутатор, оснивач и директор агенције за регрутацију и селекцију кадрова „Svea Consultants Agency“, која ће у току радионице студентима МЕФ-а покушати да дочара њен пут каријере и примамљиве опције и начине како да кандидати покажу најбоље од себе на интервјуу за посао као и да прикаже на који начин се обавља селекција за жељену позицију и како се приступа регрутацији. Драгана Купрешанин има преко 18 година радног искуства као специјалиста регрутације за рад са грађанима балканских земаља као и са канадским/америчким компанијама. Активно се бави односом са послодавцима, избором кандидата, обављањем интервјуа и кандидата на српском и енглеском језику.

Молимо студенте који су заинтересовани за радионицу да се пријаве на постојећи линк.


Повезане странице