Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

ГОСТУЈУЋА РАДИОНИЦА / „ ESPORTS “ / ИЗВЕШТАЈ


17.12.2022. 07:38 | 736

ГОСТУЈУЋА РАДИОНИЦА / „ ESPORTS “ / ИЗВЕШТАЈ

Центар за каријерно вођење факултета за примењени менаџмент, економију и финансије - МЕФ обавештава да је одржана гостујућа радионица у сарадњи са највећом esports продукцијском кућом на Балкану - Relog Media. Радионицу су водили Ђорђе Ђурђев и Вукан Својић.

Радионица је одржана у понедељак, 12.12.2022. године u 12:30 часова на МЕФ факултету.

Наши гости и реализатори радионице били су Ђорђе Ђурђев, директор програма и ТВ водитељ канала ARENA ESPORT, и Вукан Својић професионални спортски коментатор. Студенти су имали прилику да чују њихов каријерни пут, који су то кораци до успеха и како можемо уживати у послу којим се бавимо.

Сазнали смо зашто је esports продукцијска кућа Relog Media веома успешна и како успевају да буду корак испред других на Балкану.

Ова неспавајућа индустрија тренутно је једна од највећих и најбрже-растућих индустрија на свету, а Relog Media тим не каска за светом у квалитету организације и израде садржаја. Многи интернационални esports гиганти препознали су Relog квалитет и постали њихови партнери.

Наши студенти су добили прилику да се опробају као коментатори на радионици и да коментаришу Counter Strike игрицу. Наши гости су се потрудили да одговоре студентима на сва питања о esports турнирима.

Захваљујемо се Ђорђу и Вукану на дивној сарадњи и што поделили своје знање и искуство са студентима МЕФ факултета.

МЕФ факултет - EsportМЕФ факултет - EsportМЕФ факултет - EsportМЕФ факултет - EsportМЕФ факултет - EsportМЕФ факултет - Esport


Повезане странице