Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

ОДРЖАНА СТРУЧНА ТЕРЕНСКА НАСТАВА ЗА СТУДЕНТЕ 3. ГОДИНЕ


91. МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ


12.06.2024. 09:32 | 273

ОДРЖАНА СТРУЧНА ТЕРЕНСКА НАСТАВА ЗА СТУДЕНТЕ 3. ГОДИНЕ

У суботу 18. маја 2024. за студенте 3. године одржана је стручна теренска настава у оквиру предмета Економија агробизниса. У пратњи асистента Предрага Тодорова, мастер менаџера, студенти су посетили најважнији агробизнис догађај у региону 91. Међународни Пољопривредни сајам у Новом Саду.


Међународни пољопривредни сајам је на Новосадском сајму одржан од 18. до 23. маја, окупио је преко 1200 излагача, 10 одсто више у односу на претходну годину, из Србије и 40 земаља.


МЕФ студенти су током посете Пољопривредног сајма као део стручне теренске наставе, имали могућност да се упознају са најновијим технологијама и трендовима у пољопривреди. Такође, имали су прилику да конзумирају домаће производе, попут ракије, вина и органске хране, те разговарали са пољопривредним произвођачима и стручњацима из различитих области. Учествовали су и у практичним радионицама које су им омогућиле да додатно прошире своје знање и вештине. Ова искуства ће им помоћи да стекну практична знања која су кључна за њихов будући професионални развој из области менаџмента и економике пољопривреде.


Повезане странице