Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Извештај пројекта КАДА ПОРАСТЕМ БИЋУ ЈА!


09.06.2024. 17:32 | 58

Извештај пројекта КАДА ПОРАСТЕМ БИЋУ ЈА!

У петак, 15. 5. 2024. године у просторијама МЕФ факултета реализован је пројекат студената под називом „Када порастем бићу ЈА!“. Ово је пројекат намењен првенствено младима, а главни циљ је да их мотивише да се каријерно определе за посао који воле.

Сматрамо да млади данас наилазе на много препрека и да се боре са великим притисцима околине приликом одабира свог будућег посла. Наша жеља и фокус је био на томе да након овог пројекта олакшамо наведене проблеме са којима се већина нас сусрела или се и даље сусреће, а везани су за ову тему. Сматрамо да је ово велики друштвени проблем који није довољно препознат.

Наши гости и предавачи били су:

Дипломирани психолоф Марија Игић;

Инфлуенсер Дејана Ерић и

Професионални шминкер Лидија Кнежевић.

Иницијатор и један од организатора пројекта, Јелена Милић, студент на мастер студијама имала је уводну реч. Упознала је студенте са мотивима и циљевима пројекта, као и са корисним саветима које ће имати прилику да чују током предавања.

Нашим уваженим гостима питања је постављала колегиница Андријана Бошковић, студент мастер студија на студијском програму Планско-процесни менаџмент, док је техничку подршку овом пројекту пружио колега Душан Девеџић, студент четврте године на студијском програму Примењене информационе технологије. Студенти који су учествовали у реализацији и организацији пројекта су и: Марија Михаиловић, Ања Живковић и Вања Борља. Овом приликом им се захваљујемо на марљивом раду и труду.

Заинтересованост студената за овај пројекат је била изузетно велика. Од изузетне важности je чињеница да су студенти активно учествовали у овом предавању. Пажљиво су слушали предаваче и постављали веома интересантна питања, која су овај пројекат учинили још потпунијим.

Након завршетка излагања предавача, студенти су имали прилику да поставе питања један на један предавачима и да се фотографишу са њима.

Као организатори, захвални смо факултету што нам је омогућио омогућио реализацију овог пројекта, као и предавачима који су се одазвали нашем позиву и одлично се снашли у својој улози.

Tribina Tribina Tribina Tribina Tribina Tribina Tribina


Повезане странице