Новости 1 Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Click Media


Конкурс за праксу - Обавештење


03.02.2022. 13:46 | 1271

<strong><em>Click Media</em></strong>

Ценатaр за каријерно вођење Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије вас обавештава да је компанија „Click Media“ расписала конкурс за запослење на позицији Community Manager - Content Creator. Рок за пријаву: 10.02.2022. Линк за пријаву.

Тражимо креативну особу која ће дугорочно постати део наше екипе. Идеалан кандидат има најмање 3 године искуства рада у интернет маркетинг агенцији или у интернет маркетинг сектору компаније.

Ужива у истраживању конкуренције и дефинисању циљне групе у циљу креирања јасних задатака према графичком дизајнеру или дизајнеру анимације када су у питању објаве на друштвеним мрежама и визуали које користимо у интернет маркетинг кампањама. Преузима одговорност у писању адекватног садржаја објаве, постављању исте на мреже, праћењу резултата и даљим напретком визуалног идентитета и јачању бренда.

Одлично се сналази у дефинисању циљева кад су теме продајних блог текстова у питању и самим писањем истих у циљу остваривања договорених резултата. Креирање, слање и праћење статистикe newslettera, као и комуникација са програмерима у циљу креирања новог веб сајта, ажурирања истог или креирања нове landing page странице представља битну ставку.

Добра организација времена и квалитетно и самостално дефинисање и праћење пројеката, издваја будућег кандидата. Нудимо одлична примања, флексибилност у раду и много слободних дана :)


Повезане странице