Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

„Од занатлије до директора – пут до успеха једног предузетника“


Гостујућа радионица - Обавештење


10.02.2022. 16:52 | 821

<strong>„Од занатлије до директора – пут до успеха једног предузетника“</strong>

Центар за каријерно вођење МЕФ факултета у сарадњи са студентским парламентом организује радионицу Живојина Петровића, Директор и главни и одговорни уредник Brainz TV , на тему „Од занатлије до директора – пут до успеха једног предузетника“ која ће се одржати у четвртак, 24. фебруара у 15 часова преко Zoom апликације.

Живојин Петровић је активиста и покретач многих друштвено-корисних пројеката и акција, радио-аматер са позитивним знаком YU1PZ, члан је бројних научних клубова и удружења, аутор неколико књига од којих „Буди гуру менаџер“, као и „Нестварно, а стварно“, „До виђења!“, и најновије „Нестварно, а стварно 2“. Оснивач је прве и јединствене у Србији, образовне и непрофитне TV станица Српска научна телевизија, која је у сарадњи са команијом United Group, крајем 2018. године, прерасла у регионални канал науке и уметности Brainz TV, чији је директор и главни и одговорни уредник.

Током радионице представиће развојни пут од занатлије до директора, алате који се могу користи али и његов свеобухватни професионални пут до успеха једног предузетника. Линк за пријаву.


Повезане странице