Новости Студентски профил Moodle
MEF NOVOSTI
МЕФ НОВОСТИ

Привредни форум младих „21 – Online едукативно-менторски програм за младе предузетнике“ / Обавештење


01.09.2021. 19:30 | 937

<strong>Привредни форум младих „21 – <em>Online</em> едукативно-менторски програм за младе предузетнике“</strong> / Обавештење

Привредни форум младих у сарадњи са Министарством омладине и спорта спроводи пројекат „Привредни форум младих ’21 – online едукативно-менторски програм за младе предузетнике“ који је усмерен ка унапређењу омладинског предузетништва и упознавању и едуковању младих људи широм Србије о могућностима за рад, запошљавање и самозапошљавање на локалном, регионалном и националном нивоу.

Кроз практичан рад са најистакнутијим домаћим експертима на обуци VII генерације Привредног форума младих, тимови ће имати прилику да прођу кроз комплетан процес израде бизнис плана и свој производ/услугу припреме за излазак на тржиште. Пријаве за online едукативно-менторски програм за младе предузетнике су званично отворене, а право на учешће имају сви млади људи који желе да започну сопствени бизнис или се налазе у раним развојним фазама бизниса.


Услови за пријаву за седму генерацију полазника:


За све додатне информације можете нас контактирати на privreda@pfm.rs. Не чекајмо прилике, створимо их заједно! Програм почиње 20. септембра, а своју пријаву за учешће можете већ сада да попуните на следећем линку.


Повезане странице